10 anys al teu servei.

Aquesta setmana fa 10 anys que vàrem començar aquest projecte, amb molta il·lusió i moltes ganes d’agradar, fent les coses ben fetes, i ens ha portat fins aquesta data, el 29 de gener.

Aquí vam trobar el millor dels marcs per desenvolupar les nostres idees culinàries i de servei, i millorant, millorant, ens hem plantat ja amb 10 anys en aquesta, Santa Margarida, la vostra casa.

Han estat uns anys difícils amb moltes alegries i algunes penes, és clar, però ens hem sortit de totes, ara volem celebrar que gràcies a vosaltres, els nostres clients/amics, podem continuar fent el que més ens agrada, donar el millor servei i tractar amb tot el carinyo a vosaltres els nostres clients que sou la raó nostra d’existir.

Gràcies de part de la nostra petita família per donar-nos l’oportunitat de celebrar amb vosaltres els vostres moments més importats, per que cuant sortiu amb un somriure a la cara i ens feliciteu per la feina ben feta tot pren sentit i tot val la pena.

Gràcies per aquests 10 anys confiant amb nosaltres, gracies.

1 Comment

  1. con la sonrisa y la barriga llena y que decir de vosotros que sois grandes, que hacéis sentir a las personas especiales , que sois detallistas,cariñosos,atentos,serviciales. . . . . . . . . . que puedo decir más de vosotros Seguir luchando xk las buenas personas serán triunfadoras SIEMPRE.

Comments are closed.