90 € I.V.A inclòs.
Aperitiu
Cocktail de benvinguda de vermut blanc de la fira.
Torrada d’escalivada amb anxoves.
Taules fe formatge
Taules d’embotit ibèric.
Arros MELÓS de bosc amb CEPS.
Fideua de sepies i calamars.
Calamarsets arrebosats.
Torrades de de pages amb pernil ibèric.
Brotxeta de Botifarra de poble amb Xistorra.
Culleres de Trinxat de la cerdenya.
Brotxeta de pit de pollastre adobat.
Primer Plat (vi blanc Sumarroca)
“Blinis” de truita de patata amb xatonada de Sitges de bacallà i anxoves.
Lasagna d’anec al pedro ximenes, amb beixamel de llet fresca trufada i pluja de parmesano.
Segon Plat (vi negre Cal i Canto)
Cuixa de cabrit cuita 25 hores a baixa temperatura, forn amb mel i romaní.
Dorada a la sal farcida de patata camperola, i verduretes, amb veloutee de “vin blanch”
Pastís nupcial amb nuvis artesanals
Pastis de Sant jordi amb crema catalanta feta amb llet fresca de cal porta.
Cava Brut nature lux brut
Café y carro de licors.
Acompañamiento musical (brasería) con elección de música para la presentación de platos
y la hora i media festa i disbauxa (discoteca), con barra libre.
Minutas de conmemoración de la boda, fundas de sillas incluido.
Nota: La decoració floral de les taules, precidencia, i exteriors anira a carrec dels nuvis)