MENUS DE PER LES FESTES DE NADAL.

nadall 2019

Aquests son els nostres menus per , Nit de Nadal 24 ,Nadal 25, Sant Esteve 26, Dia 1 y dia de reis 6.

  El preu del menu es en el seu conjunt el que esta especificat en cada segon plat, i el menu consta de un primer per picar al mig de la taula, un segon les postres del dia, les begudes, Aigua, Cervesa, refresc, Vi blanc, vi negre, Cava  i Cafès.   Tots els preus son amb I.V.A inclòs. 


Primer plat per picar.


Fusta d’embotits ibèrics, cecina, formatges i pernil ibèric.

Croquetes de pernil ibèric.

Bunyols de bacallà.

Petite cassoulet de Toulose (Seques cuites amb anec comfitat).

Salpicón de marisc i verduretes.

Lacón amb catxelos fet a la gallega.

Musclos i cloïsses a la marinera.


Segon plat individual.


LLata de vedella catalana, cuita a b.t. amb ceps …..46 €

Bacalla amb crosta de barendade, al forn sobre permentier trufada……….42.€

Cuixa de xai desossada, al forn amb la seva salsa…………52€

Mar i muntanya de peu de porc, amb gambes vermelles……..46€

Agulla de vedella del Pirineu cuita a baixa temperatura al marçala…………..46€

Capo de pagès guisat a la catalana………………..42€

Espatlla de porc duroc, al forn i a la taronja………………..42€

Cua de rap, a la sidra amb pomes…………52€


Les postres.


Iogur natural artesa amb fruites del bosc.

Mato, d’elaboració pròpia fet amb llet fresca, nous, i mel de flors.

Crema catalana, la nostre, feta a diari, i cremada amb sucre.

Cardinal de Terrassa fet al moment amb xocolate desfeta.

El nostre tiramisú de Nuttell@ «Xocolat friendly».

El flam de Santa Margarida, elaborat amb llet condensada. 

Crema de trufa amb gelat de torro i galeta .


Menú infantil.


  • 25€ i.v.a inclòs.
  • A escollir entre Canelons o Macarrons.
  • Segon escalopa de pollastre .
  • Refresc i gelat al gust

Opciò Vegana


  • 42€ inclou primer plat, segon plat, postres, begudes, cava i cafè.
  • Hummus artesà amb torradetes.
  • Parrillada de verdures amb romesco.
  • Carpaccio de pinya natural.