

Aquests son els nostres menus per , Nit de Nadal 24 ,Nadal 25, Sant Esteve 26, Dia 1 y dia de reis 6. El preu del menu es en el seu conjunt el que esta especificat en cada segon plat, i el menu consta de un primer per picar al mig de la taula, un segon les postres del dia, les begudes, Aigua, Cervesa, refresc, Vi blanc, vi negre, Cava i Cafès. Tots els preus son amb I.V.A inclòs.
Primer plat per picar.
Fusta d’embotits ibèrics, cecina, formatges i pernil ibèric.
Croquetes de pernil ibèric.
Bunyols de bacallà.
Petite cassoulet de Toulose (Seques cuites amb anec comfitat).
Salpicón de marisc i verduretes.
Lacón amb catxelos fet a la gallega.
Musclos i cloïsses a la marinera.
Segon plat individual.
LLata de vedella catalana, cuita a b.t. amb ceps …..46 €
Bacalla amb crosta de barendade, al forn sobre permentier trufada……….42.€
Cuixa de xai desossada, al forn amb la seva salsa…………52€
Mar i muntanya de peu de porc, amb gambes vermelles……..46€
Agulla de vedella del Pirineu cuita a baixa temperatura al marçala…………..46€
Capo de pagès guisat a la catalana………………..42€
Espatlla de porc duroc, al forn i a la taronja………………..42€
Cua de rap, a la sidra amb pomes…………52€
Les postres.
Iogur natural artesa amb fruites del bosc.
Mato, d’elaboració pròpia fet amb llet fresca, nous, i mel de flors.
Crema catalana, la nostre, feta a diari, i cremada amb sucre.
Cardinal de Terrassa fet al moment amb xocolate desfeta.
El nostre tiramisú de Nuttell@ «Xocolat friendly».
El flam de Santa Margarida, elaborat amb llet condensada.
Crema de trufa amb gelat de torro i galeta .
Menú infantil.
- 25€ i.v.a inclòs.
- A escollir entre Canelons o Macarrons.
- Segon escalopa de pollastre .
- Refresc i gelat al gust
Opciò Vegana
- 42€ inclou primer plat, segon plat, postres, begudes, cava i cafè.
- Hummus artesà amb torradetes.
- Parrillada de verdures amb romesco.
- Carpaccio de pinya natural.