Menú Cap de Setmana


Dissabtes i Diumenges al Migdia i festius
Pa, aigua 24 € / IVA inclòs. Beguda, i café apart. Repetició de pa 1,20€

 

També si vols tenim aqui la nostra CARTA.

Primers Plats a Escollir

Pissarra d’embotits i formatges, de l’Antoñico.
Carpaccio de cecina D.O.P. Lleó amb parmesa i rukula.
Trinxat al estil de la Cerdanya.
Carxofes escarxofades al forn amb romesco.
Risotto al gorgonzola, amb cacauets i poma laminada.
Tomàquet de barbastro amb tonyina i ceba tendre.
Burrata amb tartar de tomàquet i oli d’alfabrega (sup de 7€)
Pernil ibèric tallat a ma Don Saturnino (Sup.de 10€)
Xatonada de can fusta amb anxoves i escarola arrissada. (Sup. de 7€)
Calamars a l’andalusa (suplement de 9€)
Torrada de pa de pagès amb escalivada, anxoves i tonyina.(sup. de 7€)

Segons Plats a Escollir

La nostre botifarra gourmet (artesanal de Termens).
Lagarto duroc a la brasa.
Peu de porc a la brasa.
Caldereta de bacalla amb mongetes i cloïsses.
Xurrasco de vedella a la brasa.
Filet de porc
Entranya de vedella a la brasa.
Graellada de carn ,xai, xoriç, butifarra ,pollastre, xurrasco (sup de 4€)
Costelles i mitjanes de xai del Aragó a la brasa (suplement de 11€)
Entrecot de vedella +/-500gr. (suplement de 12€)
Dorada a la brasa o a la sal +/- 500gr. (suplement de 12€)


Postres a Escollir
Tiramisu casolà de nuttell@.
La nostre crema catalana cremada.
Mato de d’elaboració pròpia amb mel i nous.
Pastis de formatge de burrata recepta del chef.
Crema de xocolata amb gelat i galeta.
Cardinal de terrassa amb xocolata calenta.
Copa Laurita «chajá».
Peres al Oporto amb gelat de nata.
Iogurt amb fruits vermells.

La nostre carta de vins

El nostre menu paella ideal per compartir.

PROMOCIO ESPECIAL: t’agrada el nostre pernil? degustal a casa a un preu molt especial.