Menú cap de setmana


Dissabtes i Diumenges al Migdia i festius
Pa, aigua 24 € / IVA inclòs. Beguda, i café apart. Repetició de pa 1,20€

 

També si vols tenim aqui la nostra CARTA.

Primers Plats a Escollir

Pissarra d’embotits i formatges, de l’Antoñico.
Carpaccio de cecina D.O.P. Lleó amb parmesa i rukula.
Amanida de 3 tomàquets amb mozzarella i alfabrega.
Gaspatxu fresquet amb verduretes.
Pinxus de melo amb pernil extremeny.
Ensaladilla premium Santa Margarida «homemade».
Salmorejo cordobes.
Musclos a la marinera.
Pernil ibèric tallat a ma Don Saturnino (Sup.de 10€)
Burrata amb tartar de tomàquet i oli d’alfabrega.(sup de7€)
Xatonada de can fusta amb anxoves i escarola arrissada. (Sup. de 7€)
Calamars a l’andalusa (suplement de 9€)
Torrada de pa de pagès amb escalivada, anxoves i tonyina.(sup. de 7€)

Segons Plats a Escollir

La nostre botifarra gourmet (artesanal de Termens).
Lagarto duroc a la brasa.
Peu de porc a la brasa.
Bacallà a la carbonara de salmó fumat i arròs pilaf.
Xurrasco de vedella a la brasa.
Secreto de porc duroc a la brasa.
Entranya de vedella a la brasa.
Cuixa de cabrit a la mel i romaní (suplement de 12€)
Espatlla de xai al forn com a Castella. (suplement de 11€)
Costelles i mitjanes de xai del Aragó a la brasa (suplement de 11€)
Entrecot de vedella +/-500gr. (suplement de 12€)
Dorada a la brasa o a la sal +/- 500gr. (suplement de 12€)


Postres a Escollir
Tiramisu «Summer edition» de fruts vermells i te de roibos..
La nostre crema catalana cremada.
Síndria fresca amb gelat de vainilla.
Blanc i negre, amb xocolata calenta.
Flam de la casa de llet condensada.
Bola de Gelat.
Mato d’elaboració pròpia amb mel i nous.
Crema de xocolata amb gelat i galeta.
Cardinal de terrassa amb xocolata calenta.
Copa Laurita «chajá».
Iogurt amb fruits vermells.

La nostre carta de vins

El nostre menu paella ideal per compartir.

PROMOCIO ESPECIAL: t’agrada el nostre pernil? degustal a casa a un preu molt especial.