Galeria fotogràfica Els nostres menjadors, espais i plats

Menjadors

Els nostres menjadors

La masia del Santa Margarida data del segle II, va ser un convent que ara està totalment adaptat als nostres temps amb amplis salons acondicionats i climatitzats per la vostra celebració o gaudir de la nostra cuina qualsevol dia de la setmana.

La carpa amb capacitat per 170 persones està envoltada d’un jardí botànic que farà les delícies dels més petits amb espais per jugar i saltar en el nostre castell inflable.


Espais

Els nostres espais

Un espai de més de quatre mil metres quadrats amb plantes i arbres mediterranis de tot tipus amb l’ermita romànica del segle II Santa Margarida del Mujal. Espais per fer aperitius en plena natura sigui a la gespa o sota cobert en el nostre espai Garden de nova construcció. Podreu passejar pels nostres jardins o prendre un aperitiu a la nostra confortable terrassa.


Plats

Els nostres plats

La nostra carta és el resultat d’anys d’experiència a la cuina i de la passió per la nostra feina.

Una acurada selecció de les millors carns, els peixos més frescos, verdures i hortalisses de la nostra terra i productes de temporada, de la millor qualitat, que diàriament ens arriben a la nostra cuina, tots ells tractats amb l’amor necessari per  que experimenteu el millor dels plaers, un bon àpat.

Les postres de la pastisseria del restaurant son herència de la cuina del  convent de Santa Margarida del Mojal i les receptes són centenàries elaborades de la manera més tradicional, però amb el nostre toc de modernitat.