COVID 19, «nova normalitat».

Han estat dies molt durs i desesperants, i sobretot esperem que estigueu tots bé, però ja tornem a estar aquí.

Aquest maleït episodi de les nostres vides, que han sigut aquests mesos de tancament total i confinament ens han deixat un canvi de protocol a l’hora de treballar, i algunes normes que hem de respectar tots mentre duri aquesta nova normalitat.

Es mes necesari que mai, reservar taula i es pot fer

per telèfon 93854642

o whatsapp 691779541

S’haurà d’accedir al local amb mascarilla i guardant totes les mesures de segurtat, 1’5 metres de distancia interpersonal.


A l’entrada de tots els menjadors hi ha disponible gel desinfectant per les mans i guants de vinyl per qui ho necessiti.

Durant aquests mesos hem fet una desinfeccio exaustiva de les nostres instal.lacions de la cuina i dels menjadors per grantir millor seguretat.


El nostre personal desinfecta i esterilitza els espais ocupats entre client i client.

Les setrilleres s’han substituit per monodosis d’oli, vinagre, sal i pebre.


Tant els cambrers com els cuiners estan obligats a treballar amb mascarilla i guants.

El aforament del restaurant s’ha vist reduit fins a ocupar una 40% del permés vigilant de cumplir la norma dels 2 metres entre taula i taula.


La primera setmana només funcionarem amb els menús executiu i de cap de setmana així com el de paella. A la següent setmana ja tindrem tota l’oferta disponible.

Han desaparegut les cartes físiques, així dons a l’entrada ens trobarem un codi QR, que ens porta directament al menús, carta, etc… disponibles.


S’han eliminat les estovalles de les taules, i les fundes de les cadires per poder-les desinfectar millor, i s’han substituït per estovalles i camins d’un sol ús.

Es pren la temperatura a tot el presonal avans de comentzar la jornada.


Bé dons, disculpeu les molèsties, que ens ha ocasionat aquesta crisi sanitària, a tothom, i amb la bona voluntat de tots, intentarem portar aquesta «nova normalitat» el millor possible, i si algú troba que fallem en quelcom, us preguem que ens ho digueu el més aviat millor, doncs la llei va canviant molt ràpid i és difícil estar al dia.

BENVINGUTS A TOTS A LA VOSTRA CASA.