Aquests son els nostres menus per , Nit de Nadal 24 ,Nadal 25, Sant Esteve 26, Dia 1 y dia de reis 6. El preu del menu es en el seu conjunt el que esta especificat en cada segon plat, i el menu consta de un primer per picar al mig de la taula, un segon les postres del dia, les begudes, Aigua, Cervesa, refresc, Vi blanc, vi negre, Cava i Cafès. Tots els preus son amb I.V.A inclòs.
Primer plat per picar.
Fusta d’embotits ibèrics, cecina, formatges i pernil ibèric.
Croquetes de pernil ibèric.
Bunyols de bacallà.
Cassoleta de bolets amb butifarra esparracada.
Burrata D.O. Puglia, amb pesto i tomàquet de rama.
Enfilat de txistorra i butifarra.
Cocktail vintage de pinya i gambes amb salsa rosa.
Segon plat individual.
Confit d’ànec a la catalana ….. €
Bacallà a la llauna……….€
Cuixa de xai desossada, al forn amb la seva salsa…………€
Costillar de porc Duroc cuit 20h a Baixa temperatura……..€
Agulla de vedella del Pirineu cuita a baixa temperatura al marçala€
Cabrit, cuixa de llet al forn a la mel i romaní………………..€
Filet de porc duroc al pebre verd……………….€
Suquet mariner de bacallà amb patates i gambes………..€
Les postres.
Iogur natural artesa amb fruites del bosc.
Mato, d’elaboració pròpia fet amb llet fresca, nous, i mel de flors.
Crema catalana, la nostre, feta a diari, i cremada amb sucre.
Cardianal de Terrassa fet al moment amb xocolate desfeta.
El nostre tiramisú de Nuttell@ «Xocolat friendly».
El flam de Santa Margarida, elaborat amb llet condensada.
Crema de trufa amb gelat de torro i galeta de cafe.
Menú infantil.
- € i.v.a inclòs.
- A escollir entre Canelons o Macarrons.
- Segon escalopa de pollastre .
- Refresc i gelat al gust
Opciò Vegana
- € inclou primer plat, segon plat, postres, begudes, cava i cafè.
- Hummus artesà amb torradetes.
- Parrillada de verdures amb romesco.
- Carpaccio de pinya natural.