15 anys al vostre servei.

Doncs ja fa 15 anyets que estem aquí a la masia Santa Margarida, qui ho havia de dir quant vam començar? Bé no ha estat un camí de roses, crisis econòmiques de 2009, dos anys de coronavirus que encara ens amenaça, però aquí estem llevant-nos cada matí des de fa quinze anys i cuidant dels nostres clients, si, vosaltres als que us devem tant, perquè sense vosaltres no som ningú.

La masia ha canviat molt de quant ens férem càrrec perquè no hem parat mai d’invertir, en comoditat, i sempre hem estat renovant la cuina, i les instal·lacions per estar al dia.

Aquesta masia fa quinze anys era «aquella masia que fa tota la vida que està allà al polígon, i que anava amb els meus pares quant era petit» la veritat estava molt deixada de la mà de deu, i això que tenim una ermita!!!! Creiem objectivament que gràcies al nostre esforç hem posat al mapa culinari de Terrassa i del Valles, aquest restaurant, dons estem molt ben posicionats en totes les webs de viatgers com per exemple TripAdvisor que amb un 4,5 ja estem el núm. 1 de terrassa de cuina internacional i catalana, i estem entre els deu primers restaurants de la ciutat. També a Google que tenim un 4,5 de valoració gràcies a les vostres ressenyes i cada dia pugen i pugen, o a Bodes.com que tenim un 5 sobre 5 de tots els casaments que hem fet, per cert, un gran record a totes les parelles, que s’han casat amb nosaltres, esperem que sigueu molt feliços, sempre, com el dia que vau casar-vos aquí, alguns sou grans amics nostres i també coneixem la vostra descendència perquè ja hem fet molts batejos, vostres i ens fa molta il·lusió que us n’enrecordeu de nosaltres.

Encarem una nova etapa que no sabem si serà millor o pitjor però l’encarem amb ganes de superar-nos, i de fer les coses el millor possible!!! Us hi esperem i moltes gràcies per creure amb nosaltres.

La direcció, Toni Santanyes i Juan Martos.